Om oss

Om oss

Fjellfedrene.no består idag av 2 ivrige fedre som plutselig bestemte seg for å bli enda mer villmarksmenn enn de tidligere var. Med helt forskjellig bakgrunn fra forskjellige utendørsaktiviteter slår vi oss sammen og utfordrer hverandre litt mer hver tur. Det startet med et bål i uken. Dette ble fort til 2 og 3. Eskaleringen er et faktum og idag er målet satt: Ekspedisjon på Svalbard i 2021.

Vi har begge flere felles drømmer og mål vi ønsker å oppnå, men som med alt annet tar det litt tid å oppnå. Utstyr koster penger, turer tar tid, og vi har noen hjemme som ønsker å se oss så mye som mulig også. Derfor begynner vi rolig nå i 2018. Årets mål er mest mulig tur, og lengste skitur blir fra Brokke til Bortelid. Neste vinter blir skal vi gå Hardangervidda fra finse til rjukan. Etter dette er det veldig åpent! Vi har snakket om finnmark, norge på tvers, grønnland, og mye mer. 

Tiden vil vise hvor villt dette blir!

Kristian Heltzen

I skrivende stund 30 år gammel (2017) turglad sørlending. Jeg har ei datter på snart 7 uker og en fantastisk samboer. Klar for nye eventyr i naturen og på hjemmebane. Trodde aldri jeg kom til å bli en «blogger» men nå er vi jo kommet så lang, så da er det vel bare å begynne. Hei internett! 🙂

Sten-Andre Karlsen

Født 1985 i Kristiansand. Gift og fikk en datter i august 2017. Har alltid vært glad i å være ute og har brukt utallige timer med fiskestang i handa. Dessverre har jeg aldri vært spesielt glad i snø og kulde, så her har jeg mye å lære meg. Gleder meg til tiden som kommer! Elsker bål.