2 generasjoner på formiddagstur

2 generasjoner på formiddagstur

Det er vel ca 25 år siden min far startet å dra meg med på tur i skog og mark. Idag var rollene byttet og jeg tok med far på formiddagstur i Vågsbygd skauen. Idag var det altså ikke meg og Kristian, men to fjellfedre – Det var det!

Startet dagen med en tur på treningssenter sammen med Kristian. Vi var begge enige om at det har blitt litt for lite tur i det siste, men grunnet litt sykdom og andre obligatoriske gjøremål var det vanskelig å gjøre noe med det. Jeg bestemte meg raskt for å ta saken i egne hender. Med så nydelig vær ute kunne jeg ikke godta å sitte på sofaen mer! Da var ikke veien lang for å ringe min far og høre hvordan formen var.

Han var i toppslag og var gjerne med på en liten tur i skogen. 30 minutter senere satt vi begge i bilen på vei til Auglandtjønn, der vi går inn i skauen. Godt kledd, med sjokolade og ved i sekken tuslet vi innover hans gamle treningsområdet. 

Jeg hadde på forhånd bestemt at vi skulle gå til Askedalsheia og fyre et lite bål der, og denne turen var helt perfekt idag. Med snø til midt på leggen var vi tydelig de første som hadde gått her siden snøen falt. Utrolig deilig å gå i skoen når det ikke er noen spor!

Mens papps fant frem kakao, fyrte jeg et lite bål som varmet godt på toppen av heia. Blå himmel, sol, bål, sjokolade og hygge! Nydelig utsikt og herlig stemning hele turen. Dette må vi gjenta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: