DIY pulksele, eller bare en sekk.

DIY pulksele, eller bare en sekk.

Selv om pulken er klar for tur, er det ikke mye man kan bruke den til før man har et pulksele. I likhet med pulk, syntes jeg også selen koster mer enn det trenger å gjøre. Bestemte meg derfor å lage noe greit noe selv.

Denne gangen endte jeg opp på samme butikk som jeg kjøpte de franske krokene til pulken, Navigare i Kristiansand. Her fikk jeg tak i akkurat passe stor D-ring. Denne tok jeg med til den lokale skomakeren i Vestre strandgate. Han fikk beskjed om å feste d ringene så godt han kunne i bæreselen på sekken min, og jeg må innrømme jeg syntes dette ser vanvittig bra ut!

Nå gleder jeg meg veldig til å teste opplegget!

2 thoughts on “DIY pulksele, eller bare en sekk.

 1. Min erfaring med pulksele og sekk er at det kan være mer praktisk å skille på de to. Spesielt hvis du kommer i situasjoner der det er krevende terreng. Da kan det være godt å kunne ta av sekken og dra pulken kun med selen.

  Du skal ha kred for DYI initiativet med pulk. Regner med at vi får vite hvordan det går

  Jens / 19topper.blog

  PS. Vi skal forøvrig på ekspedisjon til Aust-Agder i helgen. Klar for å krysse av en fylkestopp. Men været er jo litt usikkert.

 2. Takk for tilbakemelding! Jeg ser ikke bort fra at du har helt rett. Tanken med denne sekker er egentlig at den ikke skal veie noe særlig. I sekken tenker jeg ha vann, snacks for dagen, skreddsøker, søkestang, snøspade og dunjakken. Dette veier heldigvis ikke så mye 🙂

  Ser ikke bort fra at denne sekken ikke er egnet til å dra pulk med, men den er veldig godt polstret til å være en 30L sekk, så jeg tenkte det var verdt et forsøk.

  Jeg kommer selvsagt tilbake med info når den er testet! Skulle egentlig teste den denne helgen, men nå er det omgangsyke her i hus, så igjen er alt satt på vent. Jaja, får prøve igjen neste helg.

  Takk for at du følger med og kommenterer! Gøy med innspill fra erfarne fjellfolk! Kos deg på tur i helga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: