Ferske spor i kram snø

Ferske spor i kram snø

Etter at mørket har senket seg er det ikke mye som beveger seg ute for tiden. Snøen laver ned og det er helt stille, med unntak av en og annen brøytebil som kjører i gatene. Det er da fjellfedrene trekker ut av sine hi for å traske til skogs, sette ferske spor i nysnøen og brenne bål.

Endelig klarte vi samkjøre oss såpass at vi rakk et lite bål sammen på kvelden igjen. Turen i kveld startet som så mange andre med noen ekstremt gira meldinger fra Kristian på facebook chaten. 40 minutter etterpå var vi begge på vei til møtepunktet vårt. 

Vi bestemte oss for å ta turen litt på sparket innover og endte opp med å gå til en skikkelig sommerplass – Badeplassen ved Grimsvann. Her hadde vi utsikt over vannet og god plass til å fyre bål. Undertegnede stilte med en termos med ferdigblandet gin tonic og Kristian stilte med ved. Dette var en god oppskrift på suksess.

Endelig fikk vi også planlagt litt rundt neste overnatting. Denne vil skje på Hovden om 2 uker til og da får vi endelig testet pulkene, den nye dunjakken min, og den flotte nye lua Kristian idag har gått til innkjøp av! Selv var han svært fornøyd med innkjøpet, men han måtte innrømme at fruen hadde ledd høyt av han.

Praten satt løst mens bålet forsiktig døde ut. Et nytt bål er fyrt og vi gikk glade og fornøyde hjem til kone og barn igjen. 

For en deilig hobby vi har fått oss!

2 thoughts on “Ferske spor i kram snø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: