På grensen til glamping

På grensen til glamping

Når vi begynte å snakke om denne livstilendringen snakket vi om enkel turmat, lange turer og høye topper. Det har vist seg at dette ikke alltid er så lett å kombinere med det å være småbarnsfar. Derfor må vi av å til gjøre noe litt annerledes, bare for å få den overnattingen vi trenger for å føles oss litt som skaufolk. 

Denne gangen gikk turen tilbake til gapahuken «vår» sammen med gjestefjellfar Marius. Marius har erfaring fra HV og har overnattet i skauen mer en gjennomsnittet tidligere, men trolig aldri på denne måten. Middag og kos stod i fokus og sekken var fylt med dåhjortcaré, dåhjortsteik, poteter, søtpotetpure, kraft, aromasopp, bacon, sellerirot, brokkoli og sylta rødbeter.  Alt lå til rette for å få et heidundranes måltid, og det kan jeg skrive under på at det ble!

Kristian hadde tatt med kull denne gangen for å få litt ekstra varme til grillingen, noe som ga oss et perfekt utgangspunkt til å bygge ei skikkeligbål når mørket senket seg.

Middagen ble helt nydelig og resten av kvelden og natte ble brukt på bålbrenning, fiskeskrøner, jobbprat, deling av babyerfaringer og rødvinssmaking.

Som alltid en fantastisk tur! Takk for turen Kristian og Marius! Dette må gjentas!

2 thoughts on “På grensen til glamping

  1. Hei Jens!

    Ja dette var ren klasse, men av å til trenger oss fedre litt ekstra! 🙂

    Nei det ble ikke porselen, men ikke langt ifra. Har vært på ikea og kjøpt en liten bunke med disse: https://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60318939/
    De er laget av herdet glass, og en veldig tynne. Virker å tåle utrolig mye og veier omtrent ingenting! 5 kr stykk er billigere enn NOEN turspiseduppeditter jeg har sett noen plass, og dette er jo mye gøyere ut! 🙂 Kan anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: