Aldri for tidlig for en tur

Aldri for tidlig for en tur

Av og til føler vi at vi har mistet litt kontrollen på dette prosjektet. Dette er nok en av de gangen. Fredag ettermiddag ble det bestemt at vi skulle på tur på lørdag morgen. Tidlig på morraen. Faktisk så plukket Kristian meg opp klokka 0500 for å dra på foto/bål/fisketur! Det var tidlig, men steike så deilig å få med seg soloppgangen ved sjøen! I tillegg fikk vi med oss en annen fjellfar, min gode gamle fiskekammerat Per-Øyvind!

Nok en øvelse på å komme seg opp og ut på tur når man egentlig ikke orker skulle gjennomføres. Undertegnede stilte med masse ved, fiskestang og en stor termos med kaffe, Kristian med kamera og en stor termos med kaffe og Per Øyvind med fiskestang og turkopp. Velkledde og gira ankom vi Paulen på Flekkerøya klokka 0515 og trasket utover på friområdet. Her ligger det en fantastisk liten øy med masse fiskemuligheter hvor jeg tidligere har hatt stor fiskelykke.

Det viste seg dessverre å blåse ganske krafig på utsiden av denne bukten på morraen så det var litt vanskelig å få til noe effektiv fiske, men vi prøvde hvertfall! Istedenfor ble det tid rundt bålet med med varm kaffe mens Kristian løp rundt på øya og knipset bilder. 

Når klokka nærmet seg 0900 roer vinden seg så meg og Kristian bestemmer oss for å prøve fiskelykken igjen. Denne gangen var det vesentlig bedre og Kristian får en feit flott sjøørret på ca 600 gram. 

Takk for turen begge to! Dette skal gjentas!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: