En dag uten trening er en dag uten mening

En dag uten trening er en dag uten mening

Dagen er her. Fjellfedre.no har inntatt treningssenteret!

Dette har vi snakket mye om og jeg må innrømme at det å trene på senter sitte langt inne hos meg. Tidligere erfaringer har ikke gitt mersmak av mange grunner, men lysten til å få til dette prosjektet er større enn misnøyen på senterene. I tillegg har vi denne gang et felles mål som ikke handler om størrelse på muskler eller hvor tungt man løfter. Vi skal på tur!

Grunnen til at vi kjører igang styrketrening parallelt med skitrening, turtrening og småturer i skog og mark er kanskje ikke for alle veldig åpenbar, men etter mye snakk om hvor tungt det er å gjennomføre planen vår fant vi det nødvendig. Vi skal tross alt bære tung sekk og trekke tung pulk, mens vi går langt og lenge, gjerne i motvind og minusgrader. Det er faktisk helt avgjørende at vi kommer i bedre form på alle måter. Kristian har derfor satt opp et program basert på styrketrening 2 ganger i uken. En dag med kjernemusklatur og bein, en dag med rygg mage og skuldre.

Treningsdag 1 – Bein og kjernemusklatur

Oppvarming
Markløft
Gående utfall
Beinpress
Lårcurl
Benekstensjon i maskin

Treningen var unnagjort på en time og vi gruer oss begge til de 2 neste dagene! 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: