Onsdagens søndagstur med koner og barn

Onsdagens søndagstur med koner og barn

Idag var vi så heldige å få ta med oss både kone og barn ut på tur ved sjøen! Selv om turen ikke var så lang, var det utrolig deilig å fyre et lite bål når alle var samlet. Det blir liksom noe annet enn når bare meg og Kristian er på tur.

Avtalen ble gjort allerede i helga. Nå følte jentene at de også fortjente å være med på tur. Det har de selvsagt helt rett i, men det blir fort glemt med de treningsambisjonene vi har satt oss. Heldigvis klarte vi denne gangen å sette et tidspunkt som passet for alle! Dette skal gjentas!

Rett etter arbeidstid møttes vi på Storenes, vest for Kristiansand, og satte raskt igang med å fyre opp bålet. Mørket og leggetid gjorde at vi kun hadde en god time på oss før vi måtte pakke sammen, så her var det ingen tid å miste. Bålet ble stort og fint som alltid!

Kristian & co stillte med pølser og pølsebrød, mens Sten & co fikk ansvar for tilbehør. Det er desverre litt tidlig for småjentene å smake på pølse, men vi er hvertfall igang med turer! Jeg gleder meg til tiden som kommer!

Takk for turen jenter! Mer av dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: