Vanskelig med skitur uten skisko

Vanskelig med skitur uten skisko

Ingen søndag uten søndagstur sies det. Idag var intet unntak for denne regelen! Klokka 0900 stod jeg klar utenfor døra til Kristian, pakket og klar til skitur på Drivenes – trodde jeg. Det hverken jeg eller Kristian hadde regnet med med var at skiskoene mine stod igjen i gangen hjemme… 

Vi hadde kommet frem og skulle ta på oss skiene når vi oppdaget tabben. Det må sies at det ikke var spesielt god stemning i bilen på vei hjem igjen. Greit, jeg tar selvkritikk for den, men heldigvis er ikke Kristian spesielt langsur. Få minutter etter hadde vi allerede bestemt at vi tar en treningstur i Vågsbygdskauen og brenner et lite bål før vi venner hjem til kone og barn.

Denne gangen ble det faktisk en skikkelig treningsøkt også! Vi bestemte oss for å trøkke skikkelig til opp til Øvre Barlinddalsheia. Dette er altså 100 høydemeter på veldig kort tid. Oppvarmingen ble godt tempo rundt Grimsvann, før vi stoppet for å ta av oss alt av jakker, og peisa på opp skråningen. Denne bakken var skikkelig trening kan jeg garantere.

Vel fremme på toppen var det bare å sette seg ned og nyte utsikten over hele Kristiansand med litt kaffe, mens bålet varmet både oss og en bibringeragu-sandwich som Kristian hadde tatt med til oss. Jeg vet jeg gjentar meg selv når jeg sier dette, men.. For et vakkert land vi bor i! Dette er det vi lever for, ønsker å gjøre mer av og ønsker å introdusere våre døtre for når de blir gamle nok til det! 

Etter en liten lunsj på toppen var det bare å komme seg ned igjen. Vi hadde begge et par jenter hjemme som ventet spente på oss for å høre hvordan dagens tur hadde vært. 

Blei ikke skitur, men en fantastisk skautur ble det likevel! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: