Etter en uke med styr, kom vi oss endelig ut

Etter en uke med styr, kom vi oss endelig ut

Ja, det har vært en uke med mye styr på alle fronter; sykdom, dårlig søvn og andre ting å bruke tiden på. Lite visste jeg at det faktisk fantes noe så sært som turabstinenser, men nå sitter jeg her, med et savn til villmarka som kun kan beskrives med nettopp dette ordet. Skiene er klare, ny sekk er ankommet i posten, og pulken er under utvikling. Heldigvis fikk vi roet nervene litt med et lite bål med nære venner og familie i går formiddag.

Vi møttes klokka 1100 lørdag formiddag på parkeringsplassen ved Kjosbukta, rett ved inngangen mot Kjosdalen. Her hadde vi blitt fortalt at det var en veletablert gapahuk kun noen få km inn, og bestemte oss for å sjekke ut denne og fyre et lite bål. Når været er så flott som det er på sørlandet nå om dagen var det heller ikke vanskelig å lokke ut venner og familie. Selv om temperaturen var under minus 5, stilte vi mannsterke med 3 babyer, 2 barn, og 7 foreldre. 

Som fortalt var det ikke langt inn vi skulle før vi kom over en fantastisk flott gapahuk med sitteplasser, tak og lyvegger. Her fyrte vi opp et deilig bål mens vi sjenka en god skvett kaffe. Alle barna fikk muligheten til å titte litt rundt på alt det merkelig man finner i skogen, og kjenner på hvor deilig varmen fra bålet er. Generelt god stemning!

Stemningen ble ikke dårligere når pølsene kom på grillen. Broder Karlsen (min eldre bror) fikk i utgangspunktet ansvar for å grille litt, men ble fratatt dette ansvaret etter noen godt svidde pølser allerede få minutter inn i prosessen. Rart hvordan en mann som lett smeller sammen helt vidunderlig tapas til 12 personer ikke klarer å grille pølser.

Dette var jo på ingen måte den store utfordringen eller treningen for oss, men absinenseren roet seg noen timer, og vi fikk sett litt i flammene alle sammen. En herlig tur, som kommer til å bli gjentatt så snart som mulig!

Takk for turen alle sammen!

One thought on “Etter en uke med styr, kom vi oss endelig ut

  1. Det skal nevnes at denne pølsegrillingen var en joint effort mellom flere turkokker som alle valgte å gjøre annet enn å titte på pølsene…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: