En fjellfamilie nyter solen i påsken

En fjellfamilie nyter solen i påsken

Etter noen dager på fjellet var det godt å komme hjem til kone og barn. Temperaturen i Kristiansand er også ganske mye mer behagelig enn på fjellet, så når fjellfruen foreslår at vi skal ut til sjøen for å fyre bål og fiske litt er jeg ikke tung å be.

Lenge trodde vi det var bortimot umulig å få til noe særlig utendørsaktivitet med vår kjære Ebba når hun er så ung som hun er nå. Heldigvis har vi knekt koden, og funnet ut hva som fungerer greit for all parter. Jo høyere temperatur det er ute, jo enklere blir det å gjennomføre. Så lenge vi kan trille til plassen vi vil være kan vi stort sett gjøre akkurat det samme som vi normalt sett ville gjort. Med så mange muligheter rundt Kristiansand er derfor mulighetene nærmest uendelige.

Turen denne gangen gikk til en liten bukt like vel Hellevika på Langenes. Her kan vi trille på grussti hele veien til en liten brygge med tilrettelagt bålplass. Bedre enn dette blir det neppe. Det at plassen i tillegg er en svært god sjøørretplass gjør det det hele komplett!

Selv om det ikke ble noe fisk denne gangen ble det et himla fint bål, vi fikk grilla både pølser og pinnebrød og Ebba fikk testet de nye solbrillene sine! Jeg gleder meg stort til å se hva fremtiden bringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: